SENSEi Perfumes

Najčešće postavljena pitanja

SENSEi mirisi za auto su pažljivo formulirani kako bi pružili dugotrajan mirisni doživljaj kakav zaslužujete. Njihova diskretna elegancija čini ih savršenim izborom za one koji cene sofisticiranost i dugotrajan kvalitet u svakom trenutku

Naši mirisi za auto su ponosno 100% eco-friendly, pružajući izuzetno mirisno iskustvo bez ikakvog štetnog uticaja na okolinu. Održivost je temelj našeg pristupa, čineći ih idealnim izborom za one koji žele uživati u mirisu direktno iz prirode i sa čistom savesti prema svojoj okolini.
Naša kolekcija mirisa za automobile i garderobere nudi  dva jedinstvena 100% eco-friendly proizvoda namirisana prirodnim eteričnim uljima.

Takodje nudimo i standardnu ambalažu upakovanu u ekološku kutiju bez plastike.
SENSEi mirisi mogu se koristiti u različitim prostorima, uključujući automobile, ormare, kredence pa čak i prostorije prostorije. Jednostavno ih postavite na željeno mesto i stvorite ugodnu atmosferu i unapredite mirisno iskustvo.
Naši mirisi su potpuno bezbedni za upotrebu u domovima sa malom decom i životinjama, jer su pažljivo formulisani bez štetnih hemikalija. Dodatno, naša sigurna ambalaža je dizajnirana tako da sprečava mogućnost da kućni ljubimci pregrizu ili pojedu tečnost sa mirisom, pružajući dodatni nivo zaštite.
Naši mirisi su sada dostupni za kupovinu i izvan Srbije, sa raspoloživim opcijama u Crnoj Gori, Bosni i Hrvatskoj. Uskoro ćemo s ponosom najaviti dostupnost naših proizvoda i na tržištu Austrije.

UTISTCI

Naših korisnika

Moram da priznam da sam u početku bio skeptičan kada sam čuo za SENSEi mirise. Kada sam ga osetio i stavio u auto, oduševio sam se

Milan Vozač

Impresioniralo me je to što toliko dugo traje, i naravno što divno miriše. Osveži me svaki put kada uđem u auto!

Jovan Dostavljač

Kada sam u ormar svoje dece stavila SENSEi miris da bih osvežila njihov veš, ja sam bila impresionirana. Definitivno moj najbolji izbor .

Danijela Vaspitačica